• Witaj wiosno. Poczuj zieloną harmonię.

• Projekt e-twinning „Witaj wiosno. Poczuj zieloną harmonię” to kolejny projekt, w którym w tym roku szkolnym uczestniczymy. Tym razem uczestnikami projektu są uczniowie kasy 1. i 2.  naszej szkoły  wraz z wychowawcami. W projekcie bierą udział  przedszkola i szkoły z Polski (5), Rumunii (3), Serbii (1) i Grecji (1).

Projekt skupia się na edukacji przyrodniczej, ekologicznej i społecznej. Wiosna to czas, kiedy przyroda budzi się do życia, a świat staje się ciekawy i kolorowy. Dzieci nieustannie obserwują, obserwują i badają. To dobry moment, aby pomóc dzieciom odkryć zielony świat.

Cel projektu e-twiningowego „Witaj wiosno. Poczuj zieloną harmonię.” ma na celu pogłębienie wiedzy dzieci na temat wiosny jako pory roku, w której przyroda budzi się do życia, rozwinięcie szacunku do przyrody, doskonalenie umiejętności jej obserwacji i wyrażania opinii na poznane tematy.

Projekt ma być powodem do częstszego uśmiechu, bądź szczęśliwy i poczuj harmonię emocjonalną poprzez kontakt z naturą i więcej wiosennego słońca.

EN
        The e-twinning project "Hello spring. Feel the green harmony" is focused on natural, ecological and social education. Spring is the time when nature comes to life and the world becomes interesting and colorful. Children are constantly watching, observing and examining. This is a good time to help children discover the green world. The aim of the e-twining project "Hello spring. Feel the green harmony.” is to deepen children's knowledge about spring as the season when nature comes to life, to develop respect for nature, to improve the ability to observe it and to express opinions on the topics learned. The project is intended to be a reason to smile more often, be happy and feel emotional harmony through contact with nature and more spring sun.

• Lorem ipsum dolor

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

•  Etiam lacinia feugiat libero, quis sodales metus porta quis
        •  Proin maximus feugiat ipsum id rhoncus
        •  Suspendisse bibendum dignissim justo
        •  Sed mattis ligula et sem egestas rutrum

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Lorem ipsum dolor

• Placerat ipsum
      • Etiam lacinia feugiat libero, quis sodales metus porta quis. Proin maximus feugiat ipsum id rhoncus. Donec quis dolor eu est sagittis cursus sed eu ex. Suspendisse bibendum dignissim justo. Aliquam vestibulum magna at iaculis eleifend. Sed mattis ligula et sem egestas rutrum. Vestibulum

• Aliquam congue fermentu